top of page

Lea Porsager, Horny Vacuum, film still

KUNST & PERSONLIGT LEDERSKAB
KURSUS / MODUL II / 30. SEP - 2. OKT 2022
Energetiske Strømme

Dette modul er et fordybelsesophold på Strandgården på Møns sydkyst. Et (helt bogstaveligt) stenkast fra havet ligger denne smukke firlængede gård, som danner en idyllisk ramme for opholdet.

 

Energetiske strømme er modul II i kursusrækken, Kunst & Personligt Lederskab. Det faciliteres af billedkunstner Lea Porsager og Birgitte Kirkhoff / Being in Practice.

Horny_Vacuum_6.jpg

ENERGI

Lea Porsager har gennem mange år arbejdet med energier i krydsningsfeltet kvantefysik, Kundalini Yoga, esoterisk spiritualitet, Jungs psykoanalyse, tantrisk meditation og meget mere. Tankeformer, kanaliseringer, universets mindstedele neutrinoer i frit flow, frivole og frisættende tekster, ormehuller i universet og feminin kraft gennemstrømmer hendes praksis og manifesterer sig som skulpturer, film, tekster, performances og land-art.

Opholdet vil kredse om og udforske energi. Hvordan opnår man en fortrolighed med og et flow af energi – og hvordan kan det bruges i ens egen praksis? Det vil handle om væren og om at forbinde sig til sig selv. Møns smukke landskab med den manifesterede dybe, geologiske tid i form af Møns Klint og den mørke nattehimmel, Dark Sky, vil sætte vores refleksioner i et større perspektiv og være fundament for samtaler om egen praksis, om nuet og synkronicitet samt om at gro den fremtid, vi ønsker.

Energetiske strømme veksler mellem yoga, meditationer, refleksioner, undervisning, vandreture, alenetid, stilhed, samtaler, delinger, skriveøvelser og visualiseringer. Det vil være et dybt og livgivende dyk ned i din egen praksis og væren.

LEA_PORSAGER_2021_Photo_Ocean Productions_.jpeg

Lea er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi og har netop fået sin PhD fra Malmö Kunstakademi/Lunds Universitet. Derudover er hun uddannet Kundalini Yoga-lærer og har en dyb fortrolighed med energiarbejde og transformationer fra tanke til form. Gældende for Leas praksis og undervisning er et ønske om en radikal åbenhed, der ofte involverer eksperimentet som materiale. Foto: Ocean Productions

IMG_6940.jpg

Møns Klint

FORELØBIGT PROGRAM

Fredag – ankomst efter kl. 16

Indkvartering i enkelt- eller deleværelse

Velkomst og introduktioner

Aftensmad

 

Lørdag

Morgen i stilhed - Kundalini-yoga og meditation v/ Lea

Morgenmad

Sessions med Lea & Birgitte

Frokost

Vandring, både i stilhed og med refleksioner v/ Birgitte

Alenetid

Aftensmad

Session om synkronicitet v/ Lea

Aftenmeditation v/ Birgitte

 

Søndag

Morgenyoga

Morgenmad

Session v / Birgitte

Frokost

Afrunding

Check-ud senest kl. 15

PRAKTIKALITETER

Strandgården

Strandgården har fine enkelt- og deleværelser, pejsestue, dejlig have med frugttræer og en stor yogasal. Gårdens adresse er Bundgarnet 45 ved Råbylille Strand.

 

Al mad er økologisk og vegetarisk med mulighed for vegansk.

 

Energetiske strømme med enkeltværelse:  4.500 kr.  

Energetiske strømme med deleværelse: 4.200 kr.

 

Modul II er for dem, der har gennemført Modul I eller efter særlig aftale med Birgitte.

 

Kontakt endelig mig, Birgitte, hvis du har spørgsmål eller vil tilmelde dig: email contact(at)beinginpractice.dk /

tlf. 31147005

 

Betaling ved tilmelding (tilmelding inden 23.9.). Beløbet refunderes kun, hvis opholdet aflyses af Birgitte. Der er plads et begrænset antal deltagere.

Strandgården.jpeg

Delt værelse

IMG_8405.jpg

Møns Klint

Strandgården5.jpeg
Strandgården6.jpeg

Strandgården

bottom of page