top of page
33422702298_78a5303f3f_c.jpg

Sensuous Governing Sensuous City 
af Sisters Hope. Foto: I diana lindhardtGry Worre Hallberg er performancekunstner, PhD og medstifter og kunstnerisk leder af performancegruppen og bevægelsen Sisters Hope. Med Sisters Hope undersøger Hallberg forholdet mellem det sanselige, det poetiske og økologisk forbundethed. Endvidere introducerer hun 'beboelse' af kunsten fremfor 'blot' at betragte den eller deltage midlertidigt i den. Det undersøger hun bl.a. i det 5-årige performanceværk Sisters Hope Home i Hedehusene i Københavns Vestegn. Hun er således optaget af at skabe rum for 'indre rejser' gennem det poetiske og sanselige og af hvordan dette stimulerer en ny og dybere forbindelse til de ydre landskaber, hvilket hun argumenterer for er af betydning i transitionen mod en mere bæredygtig fremtid.

KUNST & PERSONLIGT LEDERSKAB
KURSUS / MODUL III 
Sanselig Fortryllelse

Sanselig Fortryllelse dykker dybere ned i din praksis og udviklingen af et feminint lederskab (uafhængigt af køn).

 

Denne gang møder du kunstnerne Gry Worre Hallberg / Sisters Hope og Arendse Krabbe. Møderne finder sted i kunstneriske universer og særlige situationer af sanselig karakter, hvor den kropslige opmærksomhed bestyrkes og sindet dæmpes. Her kan du møde dit poetiske selv, bade i den naturlige verdens lyde og mærke styrken i det æstetiske, i det feminine og i nærværet.

 

Du vil få indblik i to meget konsekvente praksisser, som over tid har afprøvet og erfaret, hvad den sanselige væren og opmærksomhed kan tilbyde krop, sind og sjæl, i form af følelse af forbundethed og meget mere. Derfor sigter Sanselig Fortryllelse efter at styrke forbindelserne mellem dit indre, din krop og den naturlige verden. Det kan føles som en genfortryllelse af verden og hverdagen.

MØDER & MENTORTIMER

Møderne med Birgitte og resten af deltagerne skaber rum for yderligere fordybelse i din egen praksis gennem refleksioner, samtaler, mentormøder og opsamlinger.  

 

Udover møderne får du en mentortime med Birgitte (kan deles i to x 30 min, hvis det er online). Mentorsessions afholdes undervejs i kurset, enten online, hos Birgitte, på en café eller i en park i København. Derudover får du 20% rabat på op til tre ekstra timer, hvis du booker dem i perioden. Disse timer afholdes efter kurset. En mentortime koster normalt 1.000 ex moms.

 

Undervejs i kurset vil du blive opfordret til at mødes med de øvrige deltagere i mindre grupper for at reflektere yderligere over praksis og det, som kurset sætter i gang hos dig. Grupperne arrangerer selv, hvordan, hvornår og hvor ofte de mødes. Intentionen er at bestyrke fællesskab og udvikling gennem deling med, lytning til og resonans hos andre.

Du kan tilvælge at besøge Familien Frederiksens Is-Heste i Hedehusene 10. november kl. 14.30 - 16.30. Maja Frederiksen og hendes islandske heste vil undervise os i non-verbal kommunikation og kropslig ledelse. Hvordan kommunikerer man ved sit nærvær og enkle signaler og opnår en forbindelse til en hest? Hesten har selv et dejligt nærvær, som indvirker på krop, sind og sjæl. Der er begrænsede antal pladser.

_05A6231.jpg

Arendse Krabbe er billedkunstner. Hun arbejder ofte i forskelligartede samarbejdskonstellationer i sine værker, som omfatter medierne video, lyd, performance, tekst og lyttesituationer. Lyd er et omdrejningspunkt for Arendses praksis. Hun forstår lytning som en vej til at øge en følsomhed over for nye og andre fællesskaber, der går på tværs af arter, systemer og grænser. Arendse har en særlig interesse for lav, som er en migrerende organisme. Lav er en symbiotisk organisme der i kraft af sin symbiotiske struktur har ekstraordinære egenskaber, der omfavner forskellighed og sammenfiltrede relationer. Arendse observerer og lytter til laver - og til filosof, feminist og biolog Donna Haraway, når hun siger ”Vi er alle laver nu; vi har aldrig været individer.”
Foto: Frida Gregersen.  

Maja-2048x1539 (1).jpeg

Maja Frederiksen og førerhoppen Månestjerne

PRAKTISK

Tidspunkt: 15.00 – 17.00

 

Mandag 26. september online (introduktion v / Birgitte)

 

Tirsdag 11. oktober i Hedehusene, Sisters Hope Home (Sisters Hope v/ Gry Worre Hallberg). Under besøget følger vi Sisters Hope Homes reglement. Vi bærer sort og hvidt tøj uden logoer, taler engelsk samt lægger telefoner, ure, computere fra os.

 

Tirsdag 25. oktober online (opsamling v / Birgitte)

 

Tirsdag 1. november, fysisk møde / nærmere lokalitet følger (v / Arendse Krabbe)

 

Tirsdag 8. november (online opsamling v / Birgitte)

 

Tirsdag 15. november kl. 15.00 - 18.00, fysisk møde (afslutning v / Birgitte)

EKSTRA: Torsdag 10. november kl. 14.30 - 16.30, besøg hos Maja Frederiksen og hendes heste, Hedehusene

Modul III er for dem, der har gennemført Modul I og/eller Modul II eller efter særlig aftale med Birgitte.

 
Pris: 5.000 ex moms (for dig, der har fast arbejde)
Eller 3.500 ex moms (for dig, der ikke er i arbejde eller har prekære arbejdsforhold).
EKSTRA: Hestekommunikation og ledelse +950 kr. (tilmelding inden 10. okt. Begrænsede antal pladser)
 
Kurset oprettes ved min. 10 deltagere og max. deltagerantal er 35.
 
Betaling ved tilmelding. Tilmelding inden 19. september. Beløbet refunderes kun, hvis holdet ikke oprettes.

bottom of page